Filtrovat podle

Cena

Cena

  • 6 000,00 Kč - 9 300,00 Kč

Kategorie

Kategorie

Dostupnost

Dostupnost

Způsob platby Způsob platby
  • Doručení do celého světa

    Doručení do celého světa

Skleněné sošky

Art Glass Design - vyrábějí se různé postavy v pohybu, které jsou vhodné jako krásný designový kus do interiéru. Vyrábějí se také zvířecí figury, postavy z pověstí, pohádek a řeckých a jiných bájí z vyprávění, dle fantazie a dovednosti skláře

Podkategorie
  • Nechali jsme se inspirovat divokostí, kulturní rozmanitostí, krásou a historiií afrického kontinentu. Dále jsme nalezli inspiraci ve starověkém Egyptě.

    Vytvořili jsem dle naší fantazie postavu Nefertiti, boha slunce Ra, postavu Hathor, boha Thovt a další egytské starověké bohy.

    Kolekci vytvářejí postavy domorodých obyvatel tak jak se nám vybavují z dávných dob cestování Zikmunda a Hanzelky nebo z knih Julese Verna.

  • je vždy insipirativním námětem a u nás to není vyjímkou. I sklář dovede vytvarovat křivky ladného pohybu modelky při chůzi, tanci, při hře na hudební nástroj, nebo jen tak upně nahou Evu v celé své ženské kráse. Najdete zde postavy ženy při různých činnostech a v různých variantách posledních módních trendů. 

  • Pro každého tanec znamená něco jiného, především je to svoboda, projev, díky kterému máme možnost vyjádřit své pocity a myšlenky, očista duše, zábava, inspirace, odreagování, umění, uvolnění, práce, sport atd. Připravili jsme různá provedení postav tance v pohybu.

  • Zde naše fantazie začíná nabírat na obrátkách. Najdete zde modely které budou inspirující a co vše si při pohledu na ně představíte nechám již na Vás.

    Opravdu povedené modely !

  • zde najdete postavy ze starořeckých bájí a pověstí, pohádkové a biblické postavy. Symboliku čtyř ročních období. Jaro. Léto. Podzim. Zima.

    Postavy vyjadřující počasí. Vítr. Slunce. Rozkvetlou zahradu.

Aktivní filtry